~~bLoGgEr UiTM~~

~~bLoGgEr UiTM~~

KoMUnItiE BlOggER

Peminat SAcrewz

Wednesday, January 5, 2011

Konsert J2011...LagendaSiapa ada dengar konsert J2011 Lagenda Jamal Abdillah yang akan berlansung selama 4 hari berturut-turut? Fuh! Lama tu..sudah pasti sudah tersimpan di fikiran korang..banyak media sedang mengiklankan kosert beliau...pasti suara Jamal Abdillah akan melekat di hati. Jamal Abdillah? Siapa tak kenal beliau? Walaupun dulu penuh dengan kisah pahit..itu dulu..tapi kini? Beliau sudah bangkit.. Jika Jamal Abdillah boleh bangkit, inikan pula kita? Ketepikan segala tomahan.. Hidup pasti okay. 

Konsert J2011 Jamal Abdillah kali ini pasti baik punya. Selama ini aku duk dengar lagu Jamal Abdillah. Fuh! Menusuk kalbu..Suara sedap. Vokal mantap.. Ceeewah! Pandai pulak aku duk puji-puji ni. Kenyataan kan?  

Konsert J2011 Lagenda akan berlangsung mulai 7 hingga 10 Januari ini. Tiket-tiket berharga RM85, RM105, RM135, RM255 dan RM305boleh dibeli dengan melayari www.ticket2u.biz. Jadi, korang boleh la dapat tiket sekarang ye. Tekan je link tu. Harga pun boleh tahan.


Gambar di atas ialah kedudukan kerusi dalam Istana Budaya semasa Konsert J2011 Lagenda nanti. Hurm ,makin dekat makin mahal ke makin jauh makin murah? Pening jugak tengok gambar di atas. Pandai pandailah korang rancang dimana korang mau duduk. Banyak duit, ambil la tiket yang mahal,boleh nmpak abang Jamal dengan lebih dekat....Hehe.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...