~~bLoGgEr UiTM~~

~~bLoGgEr UiTM~~

KoMUnItiE BlOggER

Peminat SAcrewz

Sunday, November 13, 2011

aq,dia dan tag...


Haa.....hebat x tajuk entri atas tuu....??xkot...sbenarnya mmber sekampus nge ambe nie ade laa dye ajk ambe maen tag2 dlam blog nie...bile dye tag aq,,aq pon nk laa tag korang sumer balik...haha..semoga bertuah laa sape yg kena tu yer...hehe..game nie simple jer klu korang join,,(ambe pon malas jugak sebenarnya...hehe)...



THE RULES


-must post these rules.

-each person must post 11 things about theirselves in their journal.
-answer the question the tagger set for you in their post.then create 11 questions for the people you tag to answer.
-you have tag 11 people.
-go to thie page and tell them
-no tag back
-no stuff in the tagging section about 'you are tagged of you're reading this.'you legitimatelly (a.k.a really,trust,with all honesty) tag 11 people

11 PERKARA BAIK TENTANG AKU :

  1. ambe xsuke laa dipaksa dan memaksa2...
  2. ambe suke tido lewat
  3. ambe minat maen bola sepak dan futsal..
  4. ambe ni minat ke arah bidang teknologi...
  5. ambe suke bela kucing...
  6. ambe nie periang jugak dri pendiam...
  7. ambe suke tolong orang sedang susah...
  8. ambe xpernah sentuh henset mahal walaupon harge murah...haha
  9. ambe nie suke tgok video Ustaz Azhar Idrus...#promot jap.
  10. ambe suke berpakaian gelap terutama warne HITAM...
ambe SINGLE...ntah bile nk PLURAL....hehe


11 EXAM QUESTION FROM NYNA :)

>>korg nii orang yang jenis macam mane yee ?
        -->ambe nie jenis yg simple jer...xsuke diam2 nie...

>>pandangan dan penglihatan korang tentang aku ?
        -->dri mata ambe,,Nyna ni pendiam dan pndai bergaya....

>>apa yang dah lama korang idamkan sampai termimpi mimpi (: ?
        -->dpat bwak kereta formula 1..haha
>>kalau stress korang buat apa haa ?
        -->pasang lagu kuat2...
>>ada benda memalukan tak yang korang nak share*jengjengjeng ?
       -->haha...jatuh moto sorang diri dikhalayak ramai... 
>>ambition ?
      -->jadi hamba Allah yg baik di dunia ini...
>>pernah berangan tak nak kawen muda.haha ?
      -->pernah kot..ntah laa....
>>tempat yang paling korang nak jejak ?
      -->rumah mak mertua..haha
>>korg ada bantal busuk masam tak ?
     -->xde mase nk layan bnda nie...
>>korang rajin mengemas tak .haha ?
     -->rajin laa...da besar kan..xkn nk sroh mak lagi..huhu
>>nyampah tak jawab soalan mencabar kau nii .huhu ?
     -->agak laa....haha...xde soklan lebih mencabar lagi ke??

11 soalan dri ambe (jujur yer!!)
1)makanan kegemaran anda??
2)suke dgan pendirian korang???
3)mane lebih penting??siblings or gf/bf??
4)suke berpolitik??sebab jika tak suke....
5)kenangan memalukan....hahaha
6)apekah yg anda impikan yg belom tercapai
7)kemana anda akan bergaya??
8)pandangan korang tentang saiful abdillah???
9)lagu yang paling best dan selalu didengar....
10)ape dilakukan bila stress??
11)ape yg anda rase slepas jwab soalan2 di atas??


11 calon yg akan jawab soalan ambe...
1-MieraSuhaimi
2-Rezza
3-MyraraHeart
4-SaraJoe
5-Rajihah
6-Tarmizi
7-Iffah
8-GiviPinky
9-QasehDiyana
10-ZymaAhmad
11-Nusaibah

haa??ade name korang ke??just do it...haha..good luck..

2 comments:

eLLa said...

xda nama ella.. hehe, just drop by :)
baca2 entri..

Yasmin ♥ said...

Dah join GA sy ?
Klu belum, jumm laa join skrg !
Ade hadiahhh . Hiii :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...